Menu

Συγχρονιστείτε έξυπνα με τους πελάτες σας

Τι είναι το Panorama Accounting για λογιστικά γραφεία;

To Panorama Accounting είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή που αναπτύχθηκε με σκοπό να προσφέρει στον σύγχρονο λογιστή, υπηρεσίες Operational CRM, ικανοποιώντας τις ανάγκες του για αποδοτική και ποιοτική επιχειρησιακή λειτουργία του γραφείου του. Βασίζεται στην στοχευμένη διαχείριση δεδομένων, η οποία παράγει ποιότητα, εγκυρότητα και αμεσότητα στην πληροφόρηση λογιστή και πελάτη του, ελαχιστοποιώντας την ανάγκη άσκοπης, με την έννοια της μη αποδοτικής, μεταξύ τους επικοινωνίας.

Untitled-2

Έξυπνος Συγχρονισμός

Ασχοληθείτε μόνο μία φορά με το κάθε δεδομένο πελάτη σας και αφήστε την εφαρμογή να κάνει τα υπόλοιπα. “Ανεβάστε” υποχρεώσεις, εργασίες ή αποτελέσματα και απολαύστε την αμεσότητα στην πληροφόρηση. Τα δεδομένα αυτά προβάλλονται στον κάθε πελάτη σας, σε κωδικοποιημένη περιοχή της ιστοσελίδας σας.

Αυξήστε την απόδοση

Αυξήστε κατακόρυφα την επιχειρησιακή σας απόδοση, αξιοποιώντας το ίδιο ανθρώπινο δυναμικό, εκμεταλλευόμενοι τις αυτοματοποιημένες λειτουργίες της εφαρμογής, όπως η αυτόματη μαζική ή μεμονωμένη αποστολή ενημερώσεων, ο αυτόματος υπολογισμός προσαυξήσεων, η αυτόματη προβολή δεδομένων στο πελάτη σας, η συνοπτική παρακολούθηση των εργασιών του γραφείου και πληθώρα άλλων αυτοματισμών.

Συνεχής Ανάπτυξη

H SyncSmart δεσμεύεται για τη συνεχή προσθήκη δυνατοτήτων στην εφαρμογή σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις ενός λογιστικού γραφείου.

Μετατρέπει τις ανάγκες σε λύσεις

Η ανάγκη εύρεσης επιχειρησιακού χρόνου για ουσιαστική και ποιοτική αξιοποίησή του, ίσως να μην ήταν ποτέ στο παρελθόν τόσο έκδηλη, όσο στο απαιτητικό παρόν και τις προκλήσεις του. Και επειδή, στις περισσότερες των περιπτώσεων, αύξηση επιχειρησιακού χρόνου σημαίνει αύξηση κόστους, χωρίς απαραίτητη αύξηση εσόδων, η εφαρμογή ήλθε να αυξήσει τα περιθώρια εύρεσής του συρρικνώνοντας το χρόνο ενασχόλησης σε πληθώρα διαδικασιών, προς αξιοποίηση του πλεονάσματος σε πιο παραγωγικές εργασίες.

Αξιοποιήστε προς όφελός σας τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Κερδίστε χρόνο από την αυτόματη ενημέρωση των πελατών σας για τις υποχρεώσεις τους, τις εργασίες για λογαριασμό τους ή τα περιοδικά αποτελέσματα της επιχειρήσεώς τους. Παρακολουθήστε το ιστορικό κάθε επικοινωνίας με τους πελάτες σας, ελέγξτε υποχρεώσεις ή δηλώσεις που δεν έχουν ακόμη εκδοθεί ή αποσταλλεί και αξιοποιείστε το όφελος της αμφίδρομης επικοινωνίας με τους πελάτες σας δια της προβολής των δεδομένων τους στην ιστοσελίδα σας.

Δείτε περισσότερα

demo notebook

Τι λένε όσοι χρησιμοποιούν την εφαρμογή Panorama

iraklidis1-233x300
Ιδιαίτερα χρήσιμη και χρηστική εφαρμογή, που οργανώνει και βάζει σε μία τάξη την πληθώρα των υποχρεώσεων ενός λογιστικού γραφείου, μέσα στον ορυμαγδό των ευθυνών που «έχουμε επωμιστεί» Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας, και να συνεχίζετε πάντα τις αναβαθμίσεις!!
Ιωάννης Εκτ. Ηρακλείδης
Οικονομολόγος - Λογιστής Φοροτεχνικός
Ρόδος
stavrinos
Επιτέλους, ήλθε κι ένας συνεργάτης στο γραφείο που ότι κάνει το κάνει γρήγορα και κυρίως …θυμάται τα πάντα. Άσε που είναι και οικονομικός. Συγχαρητήρια στους δημιουργούς.
Σταυρινός Νίκος

Λογιστής Φοροτεχνικός
Σάμος
papadimitriou-226x300
Ο τρόπος διαχείρισης των εργασιών γραφείου, η φιλοσοφία στην επικοινωνία με τους πελάτες μας, και ύπαρξη αρχείου επικοινωνιών για την διασφάλισή μας, έκαναν τη διαφορά στο επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών του γραφείου μας. Θεωρώ ότι ήλθε το απόλυτο εργαλείο - λύση στο δυσχερές περιβάλλον που επιχειρούμε. Στα θετικά και η άψογη συνεργασία με το τμήμα εξέλιξης και υποστήριξης.
Παπαδημητρίου Παναγιώτης

Λογιστής Φοροτεχνικός
Ρόδος

Με τιμή που ταιριάζει σε όλους

με επιπλέον έκπτωση γνωριμίας 50% στο αναγραφόμενο κόστος ενεργοποίησης

Basic
50€/ τρίμηνο
Έως 20 Επιχειρήσεις
Απεριόριστοι Συνεργάτες
Δωρεάν Αναβαθμίσεις
Κόστος Ενεργοποίησης 200.00€
Επιλογή
Plus
75€/ τρίμηνο
Έως 100 Επιχειρήσεις
Απεριόριστοι Συνεργάτες
Δωρεάν Αναβαθμίσεις
Κόστος Ενεργοποίησης 400.00€
Επιλογή
Premium
120€/ Τρίμηνο
Έως 200 Επιχειρήσεις*
Απεριόριστοι Συνεργάτες
Δωρεάν Αναβαθμίσεις
Κόστος Ενεργοποίησης 600.00€
Επιλογή

*Για το πακέτο Premium, υπάρχει χρεώση 30€/τρίμηνο για κάθε 50 επιπλέον επιχειρήσεις
Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Η Περιοδική Εργασία Cron ξεκινά